بهگزارش میراثآریا، این رویداد صبح امروز ۲۹ مهرماه با حضور رئیس اداره تسهیل سفر دفتر توسعه گردشگری داخلی، رئیس انجمن معلولان پارس و جمعی از هنرمندان و توانیاران حوزه آشپزی برگزار شد.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی گفت: این مسابقه پنجمین مرحله از سری رقابتهای منطقهای طعم امید است که در چهار استان شرق کشور شامل خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان برگزار میشود.
احمد دیناری افزود: در این جشنواره، شرکتکنندگان در سه گروه معلولان جسمی–حرکتی، نابینایان و افراد دارای سندروم داون به رقابت پرداختند و در پایان از سه نفر برگزیده با اهدای جوایزی تقدیر شد.
او هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج گردشگری دسترسپذیر، تقویت مهارتآموزی، افزایش نشاط اجتماعی و ایجاد فرصت برابر برای حضور افراد دارای معلولیت در فعالیتهای فرهنگی و گردشگری عنوان کرد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این جشنواره جلوهای از باور به این اصل بود که معلولیت، محدودیت نیست و همه افراد جامعه حق بهرهمندی از شادی، مهارت و فرصت را دارند.
انتهای پیام/
نظر شما